Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin

Located north of Cashmere, Washington, Nahahum is a two-story home ldesigned by Balance Associates Architects.

With 1,500 square foot residence, this house is situated on the hillside with concrete retaining walls that serve as a guide for the cabin’s form.

The impressive structure boasts a concrete base leading up to the two-story paneling. Upon walking into the home, you are greeted with a magnificent view of the canyon located straight ahead. The first floor holds the living and dining rooms as well as the kitchen, while the master and guest suites are then located above.

The main floor features an open floor plan, also welcoming a shared bathroom and multipurpose utility area. The loft space located upstairs can be used as a nice office location, equipped with a window view of the outdoor hills.

Take a look at this incredible images and enjoy the beauty of it!

Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin  Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin nahahum balanceassociates 11

Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin  Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin nahahum balanceassociates 2 600x4001

Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin  Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin nahahum balanceassociates 3 600x400

Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin  Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin nahahum balanceassociates 20 600x9001

Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin  Balance Associates Architects presents Nahahum Cabin nahahum balanceassociates 4 600x400

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.